Drużyna Klubu Las Ideas w drugim dniu warsztatów |
Liderem grupy była Maria Machura z Borucina - to wyroby przygotowane jej wyjątkową ręką i doprawione przyprawami o wyrazistym smaku znalazły największe uznanie jurorów.
Czas spędzony na warsztatach obfitował w inspirujące rozmowy i ciekawe doświadczenia. Dziękujemy dyrektorowi Marianowi Wasiczkowi za tę wspaniałą okazję do rozwijania kulinarnych umiejętności i czas spędzony w sympatycznej atmosferze.
Prasowanka przygotowana w szynkowarze i ... |
... kiełbasy wędzone w profesjonalnej komorze wędzarniczej |
Efekty pracy innych drużyn również wyglądały smakowicie |
Obok kiełbas w komorze wędzarniczej można przygotować również sery w ziołowych posypkach |
Jury ogłaszają werdykt na najbardziej smakowite wyroby |
Pani Maria Machura w imieniu Klubu Las Ideas odbiera nagrodę za I miejsce |
Po części warsztatowej był też czas na wymianę doświadczeń |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz