| Drużyna Klubu Las Ideas w drugim dniu warsztatów |
Liderem grupy była Maria Machura z Borucina - to wyroby przygotowane jej wyjątkową ręką i doprawione przyprawami o wyrazistym smaku znalazły największe uznanie jurorów.
Czas spędzony na warsztatach obfitował w inspirujące rozmowy i ciekawe doświadczenia. Dziękujemy dyrektorowi Marianowi Wasiczkowi za tę wspaniałą okazję do rozwijania kulinarnych umiejętności i czas spędzony w sympatycznej atmosferze.
| Prasowanka przygotowana w szynkowarze i ... |
| ... kiełbasy wędzone w profesjonalnej komorze wędzarniczej |
| Efekty pracy innych drużyn również wyglądały smakowicie |
| Obok kiełbas w komorze wędzarniczej można przygotować również sery w ziołowych posypkach |
| Jury ogłaszają werdykt na najbardziej smakowite wyroby |
| Pani Maria Machura w imieniu Klubu Las Ideas odbiera nagrodę za I miejsce |
| Po części warsztatowej był też czas na wymianę doświadczeń |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz